Nyt tag og udskiftning af tag i Horsens og omegn

Få udskiftet dit tag.

Få lagt nyt tag

Skal du have lagt nyt tag? Så er du kommet til det rette sted. Hos Egil Rasmussen Horsens A/S har vi stor erfaring med udskiftning af tag. Vi tilbyder lægning af nyt tag samt udskiftning af tag i Horsens og omegn for både private og erhvervskunder. Vi har især mange kunder omkring Skanderborg, Vejle, Hedensted og Horsens.

Spar penge på varmeregningen med et nyt tag

Der er mange fordele forbundet med at få lavet nyt tag. Ikke nok med at det gør bygningen flottere, så er det en investering, der får ejendomsværdien til at stige, og det har ofte en positiv indflydelse på din varmeregning. Skal du blot have repareret dit nuværende tag? Få mere information om vores service i forbindelse med renovering af tag.

Udskiftning af tag hos Egil Rasmussen

Når du vælger os til udskiftning af tag, kan du være sikker på, at vi klarer det hele. Vi tilbyder en fast pris, hvor alt er inkluderet. I forbindelse med nyt tag kan vi desuden stå for at lave isolering, nye spær, underbeklædning, nye tagrender m.m. Uanset omfanget af opgaven står vi klar til at hjælpe så du kan få det resultat du drømmer om.

Kontakt os i dag

Leder du efter en professionel tømrer til lægning af tag i Horsens. Hos Egil Rasmussen Horsens, har vi mange års erfaring med tagarbejde og kan hjælpe dig i forbindelse med udskiftning af tag i Horsens. Har du nogle spørgsmål så er du meget velkommen til at kontatke os. Du kan kontakte ved at ringe ind til 75 92 17 88 eller ved at sende en mail til mail@er-horsens.dk. Alternativt kan du også benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring til os
Skriv til os
Søg job