Tagarbejde og tagrenovering i Horsens og omegn

Forlæng dit tags levetid med en tagrenoverin

Professionelt tagarbejde

Vil du forlænge dit tags levetid? Så lad os hjælpe dig med professionelt tagarbejde. Egil Rasmussen Horsens A/S hjælper med tagrenovering og tagarbejde i Horsens, Skanderborg, Hedensted og omegn. Vi er specialister inden for tagarbejde, og vi kan hjælpe dig med din opgave, uanset om det drejer sig om en mindre eller større reparation eller lægning af nyt tag. Vi sørger for at rådgive dig grundigt i forhold til hvilken løsning, der vil være den bedste for dig. Vi er arbejdsomme, og vi holder altid vores ord.

Tagrenovering

Det er vigtigt, at dit tag holder tæt, så der ikke kommer vand eller kold luft ind i boligen. Har du skader på dit tag, kan der være mange fordele ved at få foretaget en tagrenovering af en professionel tømrer. Der er blandt andet ofte mange penge at spare på varmeregningen. Hos Egil Rasmussen Horsens A/S kan vi hjælpe med alt i forbindelse med tagrenovering. Vi kan reparere utætheder i taget, udskifte de gamle tagsten og tagplader, udskifte tagvinduer eller lægge ny isolering. Vi har et tæt hold af faste samarbejdspartnere, så vi kan sikre dig den helt rette tagrenovering.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave? Så kontakt os i dag på telefon 75 92 17 88  eller ved at sende en mail til mail@er-horsens.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Ring til os
Skriv til os
Søg job