Service for erhverv

Få et tæt samarbejde med os.

Vores største segment

Vores entrepriseopgaver, som er det største segment hos Egil Rasmussens A/S, omfatter blandt andet:

  • Sygehuse
  • Boligforeninger
  • Institutioner
  • Vedligeholdelse af ejendomme
  • Serviceaftaler

En tryg samarbejdspartner til entreprise

Mangler du en samarbejdspartner til entreprise? Så står vi klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan derfor levere et overblik over hele arbejdsprocessen. Vores entrepriseopgaver, som er det største segment hos Egil Rasmussens A/S, omfatter blandt andet sygehuse, boligforeninger og institutioner.

Kompetent rådgivning

Det kan være en uoverskuelig opgave at skulle varetage entreprise alene. Ved at vælge os som samarbejdspartner får du en fagmand, der med stor erfaring og viden kan sikre dig en grundig og kompetent rådgivning gennem hele processen. Vores netværk er stort og sikrer et tæt samarbejde med forskellige entreprenører i udførelsen af en lang række fag-, stor-, og hovedentrepriser. Afdelingen hos Egil Rasmussen Horsens A/S ledes af veluddannede og erfarne funktionærer, som med solide kompetencer indenfor kalkulation og entreprisestyring sikrer det rigtige fundament og en professionel udførelse af vores byggesager.

Kontakt os

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil meget gerne drøfte din opgave med dig. Kontakt os på telefon 75 92 17 88 eller på mail mail@er-horsens.dk.

Ring til os
Skriv til os
Søg job