Om os

Egil Rasmussen Horsens A/S er en selvstændig virksomhed, der udspringer af Egil Rasmussen A/S.

Etableret som en selvstændig virksomhed med egen ledelse og bestyrelse i 2021

Hvem er Egil Rasmussen

Egil Rasmussen Horsens A/S er en selvstændig virksomhed, der udspringer af Egil Rasmussen A/S, som blev grundlagt som tømrer- og snedkervirksomhed i Trekantsområdet i 1937. Egil Rasmussen Horsens A/S er en del af Egil Rasmussen Fredericia www.egil-rasmussen.dk/, Egil Rasmussen Århus www.er-aarhus.dk/ og Hvedel Hvedel.dk. Egil Rasmussen Horsens A/S blev etableret som selvstændig virksomhed med egen ledelse og bestyrelse i maj 2021. Hos Egil Rasmussen Horsens A/S udfører vi selvstændigt tømrer- og snedkerarbejde og har et tæt samarbejde med vores søsterselskab omkring fagentrepriser og større entrepriser. Egil Rasmussen koncernen beskæftiger i alt ca. 300 dygtige og veluddannede tømrer og byggeledere.

Professionel tømrervirksomhed

Egil Rasmussen Horsens A/S er en professionel tømrervirksomhed, som tilbyder udførelse af en bred vifte af serviceopgaver. Nøgleordene hos os er professionel rådgivning og ekspertise, når vi indgår et samarbejde om en ny opgave. Egil Rasmussen A/S er kendetegnet ved altid at forsøge at udvikle og forbedre sig. Vi er altid forud for branchen, når det kommer til service, uddannelse og kommunikation på byggepladserne. Vores mål er at tilbyde den bedste service og at levere kvalitetsarbejde, som altid lever helt op til dine forventninger.

Tømrer- og snedkeropgaver til både private og erhverv

Hos Egil Rasmussen Horsens A/S udfører vi alle former for tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhverv. Vores serviceafdeling varetager desuden reparations- og serviceopgaver for boligforeninger, forsikringsselskaber og virksomheder. I vores entrepriseafdeling beskæftiger vi os hovedsageligt med større entrepriser og har solid erfaring med både nybyg og renovering af flere typer af byggeri. Læs mere om vores entrepriseafdeling, og se et udvalg af vores referencer.

Kontakt Egil Rasmussen

Vil du høre mere om vores virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 92 17 88 eller på mail mail@er-horsens.dk.

Ring til os
Skriv til os
Søg job